Osallistumisehdot

OSALLISTUMISEHDOT

STRÖMFORS X ADVENTURE -osallistumisehdot

1) Yleiset ehdot

Kilpailun järjestäjä ei vakuuta kilpailuun osallistuvia, vaan jokainen kilpailija huolehtii omasta vakuutusturvastaan itsenäisesti.

Tapahtumaan osallistuvien ja joukkueen nimet julkaistaan tapahtuman nettisivuilla osallistujalistassa sekä tapahtuman jälkeen tulosluetteloissa.

Tapahtumassa kuvataan valokuva- ja videomateriaalia. Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt, että sinusta otettua materiaalia voidaan käyttää tapahtumaan liittyvässä tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Valokuva- ja videomateriaalia ei myydä eteenpäin, mutta osallistujilla on oikeus käyttää järjestäjän kuvamateriaalia omissa somepäivityksissään (kuvaajan nimi mainittava).

Tapahtuman järjestäjä lähettää ennen tapahtumaa ja tapahtuman jälkeen sähköpostilla osallistujia palvelevaa tietoa tapahtumasta ja sen yhteistyökumppaneista.

2) Ilmoittautumisen peruminen, muutokset ja siirrot

Ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä ole mahdollista perua ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautuminen on mahdollista siirtää veloituksetta toiselle henkilölle/joukkueelle tai käytettäväksi seuraavalle vuodelle. Mahdollinen siirto pitää ilmoittaa etukäteen tapahtumanjärjestäjälle 24.5.2024 mennessä.

Tämän jälkeen osallistuminen on mahdollista siirtää toiselle henkilölle/joukkueelle 10 €:n ja seuraavalle vuodelle 40 €:n lisämaksulla. Siirto pitää ilmoittaa viimeistään tunti ennen oman sarjan lähtöä. Siirron toiselle henkilölle/joukkueelle voi ilmoittaa ainoastaan tapahtuman infoon. Siirron seuraavalle vuodelle voi ilmoittaa myös osoitteeseen info@xendurance.fi.

Muissa tapauksissa siirto-oikeus ei ole voimassa.

3) Tapahtuman peruuntuminen

A) Mikäli kilpailu joudutaan järjestäjästä riippumattomista force majeur syistä (esim. vaaralliset olosuhteet) perumaan 23.5.2024 mennessä, palauttaa järjestäjä osallistumismaksun kokonaisuudessaan 10 € käsittelykulua lukuun ottamatta. Osallistujalla on edelleen oikeus 23.5.2024 mennessä siirtää osallistumisoikeus veloituksetta vuodelle 2025.

B) Mikäli kilpailu joudutaan järjestäjästä riippumattomista force majeur syistä (esim. vaaralliset olosuhteet) perumaan 23.5.2024 tai myöhemmin, palauttaa järjestäjä 50 % osallistumismaksusta. Osallistujalla on edelleen oikeus siirtää osallistumisoikeus 23.5.2024 .-27.5.2024 siirtomaksua (40€) vastaan vuodelle 2025.

Osallistumisehdot päivitetty 1.1.2024