en

STRÖMFORS X ADVENTURE

Frontier Wilderness / Rajaseudun Erämailla

24-26.5.2024

STRÖMFORS X ADVENTURE

24-26.5.2024 Strömfors, Loviisa, Suomi

Järisyttävän jännittävä ja mielenkiintoinen Seikkailu-urheilutapahtuma Strömforsin sydämessä. Strömforsin ruukin alue ja ympäristö on tajuttoman monipuolinen, niin luonnon ja ympäristön osalta, kuten myös kulttuurihistoriallisessa mielessä.

Strömfors sijaitsee Itäisen Kymijoenhaaran (Amazon), vanhan Suomi-Ruotsi ja Venäjän välisellä rajalla, eli seutu on kulttuurihistoriallisessa mielessä kaikin puolin merkittävä matkakohde. Strömforsin seutu on syvien erämaiden ja mahtavien luontokohteiden ansioista kuin merkittävä historianteos tai vähintään kuin aikamatka menneisyyteen. Alueella on monissa paikoin vielä havaittavissa muinaislinnoitteita ja jopa keskiaikaisia rakennelmia.

Lauantaina sarjoja on neljä: 4h Easy pleasy , 4h Medium Rare+ , 7-9h Medium Rare sekä 10-12h Tough Day.
Valitkaa itsellenne sopiva sarja ja ottakaa rohkeasti laji haltuun ja olet elämyksen rikkaampi sekä pari pykälää valmiimpi seuraavaan koitokseen. Lisää tietoa sarjoista löytyy sarjojen esittelysivuilta.

Lauantaipäivän ympärille avautuu muita kohdennettuja pikkuhupi-tapahtumia yrityksille, yllytyshulluille ja seikkailunhaluisille. Luvassa on erilaisia lajikokeiluja, spurttitapahtumia, haasteita, adrenaliinia sekä kestävyyttäkin sisältäviä erimittasia tempauksia. Lisätapahtumista kannattaa pysyä kuulolla ja valita itselle se mieluisin. Osa toimii oivana lämmittelynä lauantain seikkailulle. Näistä lisää kevään aikana. Strömfors X Adventuressa liikutaan meloen, pyöräillen, jalan. Reitin varrella on paljon erilaisia haasteita sekä tehtävärasteja (quest), joissa jotkut päättävät suoriutua uiden;). Tarjolla on monipuolisia ja kiinnostavia tehtäviä ja sarjajako mahdollistaa seikkailuvaihtoehtoja niin aloitteleville seikkailijoille, kuin kokeneille konkareille. Nuorilla ja perheillä on oma kahden tunnin sarja perjantai-iltana. Tämä toimii erinomaisena lajikokeilusarjana, josta saa koukuttavan ensikosketuksen seikkailu-urheiluun. Lauantaina on tarjolla 4 & 6 tunnin päämatkat. 4 tunnin Easy Pleasy, joka tarjoaa mahtavan kombon erilaisia tehtäviä ja haasteita. 6 tunnin Medium Rare- sarja on suunniteltu palvelevan konkareita, mutta siten että pientä yllytyshulluutta sisältävät aloittelijatkin pärjäävät.

Tapahtumaa voi seurata Livenä. Joukkueiden faneilla on siis oiva mahdollisuus seurata sankarien edesottamuksia maalialueella tai kotisohvalla liveseurannan välityksellä. Reitillä on noin 15 LIVE väliaikapistettä.
Seikkailun jälkeen odottavat saunat, ruokailut sekä tiukat jälkipelit. 
Majoituksista lisää majoitussivulta.
Rentoa meininkiä, mukavaa tiimityöskentelyä ja hauskaa matkantekoa eriteemaisilla tehtävillä. Siitä on Strömfors X Adventure tehty. 

Strömfors X Adventuressa liikutaan meloen, pyöräillen, jalan. Reitin varrella on paljon erilaisia haasteita sekä tehtävärasteja (quest). Tarjolla on monipuolisia ja kiinnostavia tehtäviä ja sarjajako mahdollistaa seikkailuvaihtoehtoja niin aloitteleville seikkailijoille, kuin kokeneille konkareille.

Lisää tietoa sarjoista löytyy sarjojen esittelysivuilta. Lähtöpaikkoja sarjoihin on rajoitettu määrä.
Strömfors X Adventuressa liikutaan meloen, pyöräillen, jalan ja ehkä myös uiden. Reitin varrella on paljon erilaisia haasteita sekä tehtävärasteja (quest). Tarjolla on monipuolisia ja kiinnostavia tehtäviä ja sarjajako mahdollistaa että seikkailuvaihtoehtoja löytyy niin aloitteleville seikkailijoille kun myös kokeneille konkareille.
Lauantaina on tarjolla 4 - 12 tunnin päämatkat:

4h Easy pleasy

Oiva valinta seikkailunhaluisille ja itsensä ylittäjille nautiskelijoille. Koe Strömforsin kauneimmat ja eriskummallisimmat kohteet. Ei pelkokerrointa eikä vaadi tarkkaa suunnistustaitoa. Mukavankynnyksen sarja.

4h Medium Rare+
Neljään tuntiin lisätään haastetta ja tiukkoja tilanteita. Erinomainen valinta jengille, joka kaipaa pientä adrenaliinia ja tiukahkoja haasteita.

7-9h Medium Rare
Pitkä päivä monenlaisilla koukerolla. Kestävyys kunniaan. 4h Easy Pleasyn tuplamatka, jossa tehtävää ja nähtävää yllin kyllin. Ei liikaa pelkokerrointa eikä vaadi tarkkaa suunnistustaitoa.

10-12h Tough Day
Kaikki mitä päivärannekkeella saa. Nauti seikkailusta koko päivä. Kierrä kaikki kauimmaisetkin lumoavat kohteet ja tehtävät. Saavu auringonlaskun tai iltahämärän saattamana meloen kohti Strömforsin ruukkialueen tunnelmallista ravintolailtaa.

Rentoa meininkiä, mukavaa tiimityöskentelyä ja hauskaa matkantekoa eriteemaisilla tehtävillä. Siitä on Strömfors X Adventure tehty.


Seikkailun jälkeen odottavat saunat, ruokailut sekä tiukat jälkipelit.
Majoituksista lisää majoitussivulta.Osallistumisen voi myös maksaa liikuntaeduilla.
Toimi seuraavasti: Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@xendurance.fi.
1) Kirjoita sähköpostiin: - Joukkueen nimi - Sarja - Osallistujan nimi - Maksutapa.
2) Maksa verkko/mobiilimaksulla Smartum, Edenred, ePassi.
- Etsi ja valitse käyttöpaikaksi: Strömfors X Adventure ja suorita maksu.
Saamme tiedon suorituksestanne palveluntarjoajan järjestelmästä.

Voit myös maksaa paperillisilla liikuntaseteleillä. Setelit voi postittaa osoitteeseen:
Extreme Endurance Athletics ry, Kalaxinite 41, 07320 Jakari.
Tai tuoda tapahtumapaikan infoon materiaalinluovutuksen yhteydessä.

VARAA OMA SEIKKAILUSI

Strömfors X Adventure

Ruukintie 10, 09790 Strömfors

+358407739449

info@xendurance.fi

@stromforsxadventure

Viestintä ja Valokuvaus
Tapahtumaan osallistuvan nimi ja joukkue julkaistaan lähtölistoissa sekä tapahtuman jälkeen tulosluetteloissa.


Tapahtuman kisakeskuksessa ja maastossa kuvataan valokuva- ja videomateriaalia. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että sinusta otettua materiaalia voidaan käyttää tapahtumaan liittyvässä tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Valokuva- ja videomateriaalia ei myydä eteenpäin. Osallistujilla on oikeus käyttää järjestäjän kuvamateriaalia omissa somepäivityksissään.

Tapahtuman järjestäjä voi lähettää ennen tapahtumaa ja tapahtuman jälkeen sähköpostilla osallistujia palvelevaa tietoa tapahtumasta ja sen yhteistyökumppaneista.

Seuraa tapahtuman Facebook ja Instagram sivustoa sekä tapahtuman kotisivuja.